hepimiz
ama hepimiz sevilmeyince daha kötü ölmez miyiz

niye kimse kimseyi siklemiyor

şuan. eğer siklenmediğini düşündüğün biri varsa keşke arasan

yok başlık maşlık

her bir kriz. bitmedi devam edecek, böyle bir ortamda bitmez krizler.
dünya bok çukuru kardeşim, kardeşiz biz bokuz biz de.
ağzına sıçtık şimdi o bizim ağzımıza sıçıyor. aslında biz onun ağzına sıçarken o hep bizim ağzımıza sıçıyor. bok sıçışıyoruz çünkü zaman var ve çok taşaklı.
yani hepimizi döver.
manasız şeyler düşününce aklıma böyle manadan ölen şeyler geliyor ve bu sefer beynim ölüyor.
yoksa hepimiz orospu çocuğuyuz ve öyle kalıcaz. kimse egoist olmadığını söylemesin. çünkü o KENDİ dir ve insanın KENDİNden başka bir şeyi yoktur.
ve aşk gelir o da tam bir ağza sıçandır ama dost gibi görünür uzaktan. sevişmek istediğin insanla sevişemeyince nasıl hissedersin? o elektriğin stresi, elde var sıfır senin mideni soğuk taşlarla doldurmaz mı? aptal bir alışverişe dönüşecek bi ilişkiye bütün iç servetini koymaz mısın sen onun ayaklarının dibine? al ez.
ve ezer.
ve gider illa ki ve işte sen orda sik gibi kalırsın. hep kalırsın, herkes kalır, o da kalmıştır veya kalacaktır. herkes biryerlerde sik gibi kalır. ne saçma ya. niye hepimiz mal mal sik gibi duruyoruz dünyanın her bi köşesinde? biri gelip de enseye bi şaplak atsa. bi bok değişmez.
öyle amınakoduğumun dünyası, çok küfür ama küfür iyidir küfür en azından içinde kalan bok pisliğini dışarıya sızdırmanı sağlar biraz olsun. kimseye bulaştırmadan, havada kalır ve susar sonra. küfürü üstüne alınanlar da ekstra maldır, o ayrı.
küfür en zararsız bok stres atma eylemlerinden biri belki de,  duyarken rahatsız olanlar ya kendine başka bi yol bulmuş ya da içinde biriktirip durmuş.